Operatiunea zambet

Nr. inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor: 50/10.05.2021 CIF: 44554687/07.07.2021
IBAN: RO82BTRLRONCRT0610531701

Cine suntem

Suntem Oameni. Credem că de asta are nevoie România, de oameni. Și noi cu asta ne ocupăm: să repunem umanitatea în drepturi cu tot sufletul, priceperea și puterea noastră.

Mai precis, suntem câteva persoane care oferă ajutor atunci când aud strigătul celor care au nevoie de puțin confort.

Credem cu tărie în karma, credem că binele călătorește și se întoarce acolo de unde a plecat, de aceea acest proiect este și pentru sufletele noastre, nu doar pentru beneficiari.

Nouă ne-ar plăcea să salvăm întreaga omenire însă mai avem mult de crescut până să ajungem să avem un impact major asupra lumii, de aceea am pornit cu pași mici de la firul ierbii: o mâncare caldă pentru un bătrân, un televizor color pentru cineva care e imobilizat la pat, medicamente pentru o familie numeroasă, un scaun cu rotile pentru cineva care nu se poate deplasa sau cărți și jucării pentru copii.

Da, avem deocamdată ambiții mărunte, însă credem că detaliile întregesc Binele.

Rezumând prezentarea noastră, noi suntem părinți cu joburi full time, care nu pot sta locului. Pentru că dincolo de binele nostru personal și al familiei noastre, ne pasă și de zâmbetele și mulțumirea celor care nu au avut șansa unei vieți ușoare.

Și, așa cum ziceam la început, suntem și niște oameni care vor să li se umple sufletul de bucurie că au făcut măcar un copil sau bătrân să zâmbească astăzi.

Ce facem

Protejăm bunicii și copiii care au nevoie de ajutor.